15 Οκτ 2012

Μια ακρίδα κάθησε στο ένα γόνατο του ονείρου μου σήμερα.
Χοροπηδούσε καλύτερα κι από αυτούς που βλέπω στην τηλεόραση
με το στόμα τους να χοροπηδάει από την μια άποψη στην άλλη.
πάντως αυτά που λένε περί μείωσης του σεξ είναι μπαρούφες. πολύ πήδημα αδερφάκι μου. βέβαια μπορεί να αισθάνεσαι σαν το μεσαίο βαγονάκι του τρένου αλλά δεν βαριέσαι. με τέτοιο ψύχος που θα τραβήξουμε φετος καλή είναι και η μέση αρκει να μη σε πιανει η μέση. Με πιάν'ς ?;)
Προσπαθούσα να αποκεφαλίσω την ακρίδα γιατί με έπιασε ένας φόβος πως θα πλακώσουν κι άλλες και θα καταντήσουμε σαν τους καημένους τους αιγύπτιους που στο κάτω κάτω της γραφής τι έκαναν?είχαν κι αυτοί κάποιους σκλάβους να τους βρίσκονται για όλα αυτά που έκτιζαν τα θαυμαστά σπουδαία μνημεία και δεν ήταν δυνατόν αυτοί να χαλάνε τα νύχια τους. για όνομα του όσιρι πια. και βρέθηκε εκεί κάποιος αχάριστος και τους έστειλε όλα αυτά τα βατράχια και τις ακρίδες. μπρρρρ...
την ίδια στιγμή που αναρωτιόμουν όλα αυτά πάντα στον ύπνο μου γιατί στον ξύπνιο μου δεν σκέφτομαι χτίζω ;) να σου και ένας βάτραχος. αμαν είπα ξύπνα γιατί δεν σε βλέπω καλά. πράσινος χοντρός τεράστιος ο οποίος ήθελε σώνει και καλά να με φιλήσει. συγνώμη του είπα δεν φιλαω βατράχια μεταμφιεσμένα και μη ;) προτιμώ να φιλήσω την ακρίδα αλλά εκείνη έβγαλε από μόνη της το κεφάλι της και το πρόσφερε επιδόρπιο στον βάτραχο. αυτό δεν είναι όνειρο αυτό είναι ταινία του καρπεντερ μόνο ο σκοτεινός που ξερνάει κατσαρίδες μου λείπει τώρα σκέφτηκα. τι ήταν να το σκεφτώ. τσακ σκάει στα πελματά μου μια κατσαρίδα. και όλα μαζί τα έντομα φωνάξανε και τρωκτικά και έγινε του εφιάλτη στο όνειρό μου. ευτυχώς με ξύπνησε το ξυπνητήρι σηκώθηκα ντύθηκα και πήγα στιν δουλειά μου. για 13 ωρες ευτυχώς δεν θα βλέπω εφιάλτες. μπορεί να τους ζω αλλά τουλάχιστον δεν θα τους σκέφτομαι. τώρα αν μοιάζει το αφεντικό λίγο με την ακρίδα και οι τύποι που βλέπω στην τηλεόραση λίγο με κατσαρίδες αλλά όλα αυτά τα σκέφτομαι μόνο όταν κοιμάμαι. αυτό συμβαίνει ελάχιστα γιατί οι ελεήμονες φρόντισαν να δουλεύω όλη μέρα. μπορεί να μην παίρνω λεφτά αλλά με έπεισαν ότι περισσότερο σκοτούρες φέρνουν παρά ευτυχία. και έχουν δίκαιο τα έντομα ... αντε πάω να κοιμηθώ μπας και εξον΄τωσω στον ύπνο μου καμιά ακρίδα.Δεν υπάρχουν σχόλια: