20 Σεπ 2014

Γέρος ανίκατε πάνανΓέρος ανίκατε πάναν, ος εν τις λεκάνες δεν επίπτουσι unfortunately,  σκέφτηκα την ώρα που με τσάκωσε η έμπνευση από τα μαλλιά  - ενώ κοιμόμουν τον ύπνο του άδικου και αειθαλή ψυχοπαθή. Κι όπως έλεγε κι ο σοφός, μπερμπάντης παππούς μου βρήκαμε τον ψυχίατρο ας ξομολογήσουμε μερικούς τρελούς και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με κοίταζε με συμπόνια.
Συνήθως παραπαίω ανάμεσα στον ύπνο και στην σιέστα. Θα μου πείτε είναι το ίδιο και τέλος πάντων θα μπορούσα να πω τουλάχιστον δέκα καλούς λόγους γιατί δεν είναι το ίδιο αλλά εδώ ξεφεύγουμε από το θέμα μας που είναι ο γέρος, ο έρως  και το μέρος. Κι όποιος πει καλά τα πρώτα δύο αλλά τι είναι το μέρος τότε, συγνώμη, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα. Όχι ψυχολογικό,

που αυτό είναι δεδομένο και δεν αναρωτιόμαστε για τα ψυχολογικά του καθενός αλλιώς θα μας έπαιρνε ο διάβολος (βέβαια εκεί είμαστε ήδη αλλά τι στην ευχή όλα εδώ θα τα λύσουμε;)

αλλά εντερικό ή μπορεί να είναι κάμπια – να μια καλή ερώτηση που πρέπει να ασχοληθούμε όλοι κάποια στιγμή : έχουν κώλο οι κάμπιες; Κι αν όχι τέλος πάντων από πού χέζουν; μήπως δεν … απαπαπα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αλλά είμαι περίεργη γιατί το word κοκκινίζει την λέξη κώλο λες όλοι αυτοί στην Microsoft να τους έχει φύγει στην κυριολεξία ο κώλος; μνησθητί μου κύριε ελέησον τις κάμπιες –

κι είμαι σίγουρη πως αν ο θεός άκουγε τον γέρο όλες οι κάμπιες θα ψοφούσαν.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, μου ψιθύρισε η έμπνευση στα αρχαία ελληνικά δείχνοντας μου την φωτογραφία της τύπισσας πως την λένε μωρέ μου ξεφεύγει το όνομα, προφανώς από το πολύ λάδι που κατεβάζει, νομίζω είναι του Δ.ιαστροφικού Ν.εκροτομείου Τ.αριχεύσεων μαζί με ένα αλλήθωρο τύπο που έμοιαζε να έχει χτυπηθεί από σοβαρή ερωτική διαταραχή εντέρων κι εκεί έσκασε μύτη μια πράσινη, χοντρή, καθόλου σέξυ κάμπια, πως έρχονται στις εμπνεύσεις μου απρόσκλητα όλα τα έρποντα ακόμα δεν έχω καταλάβει, τσκ τσκ ούτε πάνα στον κώλο του όπως θα λεγε κι ο παππούλης μου – με την κάμπια δεν ασχολούμαι κι ας επιμένει η χοντρή - κι άντε τώρα να εξηγήσω στον ψυχίατρο ότι τα χάπια δεν κάνουν την τρελή αλλά η τρελή τα χάπια.  Και δεν έφτανε όλη αυτή η εφιαλτική σεξοπορνοδιαστροφική εικόνα της έμπνευσής μου τσουπ μπαίνει στο κάδρο και άλλη μια τύπισσα που φαίνεται να πάσχει από ανίατη μπουλντογκίτιδα. Επίσης δεν ασχολούμαι μ αυτήν γιατί τότε θα πρέπει να γράψω σενάριο ταινίας με τίτλο "Η μανιακή μπουλντογκίνα με το φαλικό πριόνι". Ανατρίχιασα και μόνο στην σκέψη.
Κι όλοι αυτοί μου είπε η έμπνευση μου είναι οι αυτού μεγαλειότητες της ‘πανικής’ ανθρωπότητας. Πανικοβλήθηκα, χέστηκα πάνω μου η τρελή μιας και είμαι εξόριστη της πάνας.

Εκεί αποφάσισα να ξυπνήσω και να ασχοληθώ με σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. αν οι κάμπιες χέζουν ή γιατί όταν φίλησα τον πρίγκηπα εκείνος έγινε βάτραχος – τραγική ιστορία είχε γράψει κι ο φίλος μου ο Σαίξπηρος κάτι παρόμοιο νομίζω κι έστειλε την φουκαριάρα την Δεισδαιμόνα  αδιάβαστη – εμ κι αυτή με τέτοιο όνομα τι περίμενε - γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι στον ύπνο μου διαστροφικούς χεσμένους γέρους να κοιτάζονται με τόσο έρωτα στις πάνες τους την ώρα που αποφασίζουν για τον ύπνο μου. Εγώ αποφασίζω πότε και πόσο θα κοιμάμαι. Οι καλές ξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους κι ας τους έχει τελειώσει το χαρτί υγείας.

Ηθικόν συμπέρασμα 1ον : Όλα του ύπνου δύσκολα, κι είν’ κι ο βασιλικός χεσμένος…

Ηθικόν συμπέρασμα 2ον : καλού κακού την επόμενη φορά κοιτάξτε καλά την λεκάνη σας. έρπονται διάφορα στους υπόνομους. δεν θέλετε να κάτι να βγει και να σας φάει τον πισινό. μετά θα σας στείλω να κάνετε παρέα με την κάμπια.

Ηθικόν συμπέρασμα 3ον : Ο έξυπνος γέρος από την πάνα πιάνεται (αει στην ευχή σιχάθηκα τώρα)

ρε συ κάποιον μου θυμίζει αυτός  πως τον λένε αυτόν που μένει στις Η.νωμένες Π.απαριές της Α.νοιας?Υγ.

Την επόμενη φορά θα ασχοληθώ με τα πετούμενα. Ίσως καταφέρω κάποιο να φάει την κάμπια. Κι έτσι θα τελειώνουμε με τις ερωτήσεις αφού οι απαντήσεις θα έχουν πια φαγωθεί…

Θα επανέρθω όποτε πάω ξανά για ύπνο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: