20 Μαΐ 2014

Δουλειά δεν είχε ο διάολος και άρχισε το κολύμπι

Μετά από κώμα πολλών μηνών με συνέφεραν γιατί έπρεπε να ψηφίσω το κόμμα. Είχα χάσει πολλά νέα αλλά δυστυχώς πολλά απ αυτά δεν τα πήρε το 'ποτάμι' ;) Βέβαια εμένα δεν ήταν η πρώτη μου φορά, - συγνώμη παππού γιαγιά μαμά μπαμπά θεία θείε κουτσομπόλα γειτόνισσα και εξομολογητή μου - αλλά πρέπει πια να το παραδεχτώ. Ναι το έχω κάνει πολλές φορές. Τόσες που έχω χάσει το μέτρημα. Το έκανα στο σχολείο στο πανεπιστήμιο και συνέχισα. Ακόμα δεν το έχω εμπεδώσει. Δηλαδή εγώ φταίω που όλοι με είχαν πείσει ότι η κάθε φορά θα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη; Αλλά δυστυχώς το μόνο κοινό σημείο είναι ότι ακόμα περιμένω τον οργασμό να βγει πρώτος. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ γιατί ή στραβός είναι ο γιαλός ή ίσιος. Όλες αυτές οι βλακείες περί στραβά αρμενίζουμε είναι σκέτες συκοφαντίες της στεριάς. Το κακό είναι ότι δεν σταμάτησα να το κάνω ή που το άρχισα και τώρα δεν μπορώ να το σταματήσω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ακόμα και όταν θα έχω και εγώ πάει να συναντήσω τα ραδίκια; Να μου πεις τι να την κάνεις την ελπίδα όταν θα τρως ραδίκια μαζί με τον άγιο πέτρο - ελπίζω να είναι χορτοφάγοι στον παράδεισο γιατί αλλιώς την βάψαμε θα αναγκαστώ να το κάνω και εκεί με την ελπίδα ότι θα με στείλουν στον διάολο. Απ ότι έμαθα όμως και αυτός δεν του αρκούσε η καλοπληρωμένη δουλίτσα του και άρχισε να διδάσκει κολύμπι. Αλλά δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω τα μαθήματά του γιατί όπως είπα εγώ το έχω κάνει πολλές φορές και δεν έχω σταματήσει να το κάνω! Μακριά από μένα η παρθενία και η αγαμία.
Να φτύσω και λίγο τον κόρφο μου και μετά τον ψυχίατρο που με συνέφερε. Πάω να φυτέψω καμιά ελιά - θα φαντάζομαι ότι για λίπασμα θα ρίξω και μερικούς που δεν χωνεύω - και θα την ποτίσω με γάργαρο νερό από το παρθενικό κι αγάμητο ποτάμι. Κάτω από τον γαλάζιο ουρανό που αστραπές δεν φοβάται (του αλλάζουν πάνες κάθε ώρα γιατί έχει πάθει μια μικρή ακράτεια. Είναι που το κάνει με πολλούς.. Έτσι είναι αγάπη μου. Κάνε και λίγο κράτει. Είπαμε της γριάς να το κάνει αλλά όχι να το παρακάνει. Προσέχω για να έχω. Δεν το δίνω όπου κι όπου.) Θα έχω προσφέρει στην ανάπτυξη και θα έχω και θρούμπες για να καλοπιάνω τον ψυχίατρο μου.

Σημείωση

Θα επανέρθω. Πάω να κάψω το μαγιό το σκουφάκι το σωσίβιο και να κάνω λιτανείες για ξηρασία. Επίσης να μην ξεχάσω να προσευχηθώ να βγει σε όλους ένα κακό σπυρί στον κώλο μαζί με μια τρίχα που όσο θα την κόβουν τόσο αυτή θα μεγαλώνει. Και υπόσχομαι οτι Δεν θα το ξανακάνω. Πολλές φορές. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να ιδρύσω ένα κόμμα που θα το λέω το 'Πολλές Φορές". Και ως σύμβολο θα βάλω ένα γάιδαρο. Χωρίς σαμάρι όμως. Τα σιχαίνομαι τα 'σαμάρια' ;)


Δεν υπάρχουν σχόλια: