20 Απρ 2013

Τέλος Καλό ?

(όποιος το τραβήξει πρώτος παίρνει δώρο ένα λουκουμάκι :P )

Σκέφτομαι πολύ και αυτό είναι κακό για μια γυναίκα όπως έλεγε θεός σχωρες’ την ψυχούλα του ο παππούλης μου. Όχι ότι είχε τίποτα ο μακαρίτης με τις γυναίκες. Ίσα-ίσα τις αγαπούσε πολύ ;) Κι αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα προβλήματα της γιαγιάς μου. Για να επανέρθω στο θέμα μου και να μην βγάζω τα άπλυτα της οικογένειας στην φόρα, πάντα σκεφτόμουν πολύ. Όπως π.χ. όταν ήμουν μικρή με απασχολούσαν πολλά και πολύ σοβαρά ζητήματα όπως τι θα γίνω όταν θα μεγαλώσω, αν τα τριζόνια χέζουν, τι εννοούσε η μάνα μου όταν έλεγε χέστηκε η φοράδα στ αλώνι, (ποτέ δεν μου είπε πως την έλεγαν την φοράδα και που συνέβη αυτό το τρομακτικό γεγονός) , γιατί κάποιος έχεζε ψηλά κ αγνάντευε (τι αγνάντευε δλδ την ώρα που μας έχεζε), γιατί οι γέροι πάνε από χέσιμο ή από πέσιμο (δλδ δεν μπορούν να πάνε και από τα δύο ταυτόχρονα? Πχ. Την ώρα που περπατάει χέζεται πάνω του γλιστράει πάνω στα σκατά πέφτει και βουαλά είσοδος στον παράδεισο (χμμμ έχω αφήσει κάτι αναπάντητο τώρα που το θυμήθηκα σχετικά με τον παράδεισο), γιατί όταν βλέπεις σκατά στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα πάρεις λεφτά (δλδ τα λεφτά είναι σκατά και τα σκατά είναι λεφτά?? Ειδικά αυτό το ερώτημα με ζαλίζει και όταν δεν έχω τι να πιω σκέφτομαι αυτό συνέχεια και αποκτάω μια ωραία μέθη βέβαια δεν έχει πολύ ωραία γεύση αλλά δεν θα παραπονεθώ τώρα) κλπ (τώρα που το σκέφτομαι τα πιο πολλά ερωτηματικά μου ήταν γύρω από το χέσιμο – πάντως να ξέρετε εγώ και το
word θα τσακωθούμε. - Πάλι μου βγάζει λάθος την λέξη χέσιμο και σκατά. ΣΚΑΤΑ! Προφανώς ο ευφυής που το έφτιαξε δεν χέζει ποτέ του, τα απορροφά ο οργανισμός του για μελλοντική χρήση και επιπλέον είναι τόσο ευγενής που παραβλέπει το γεγονός πως όλοι εμείς οι χρήστες είμαστε ατελή όντα και κάποια στιγμή πρέπει να ΧΕΖΟΥΜΕ. Επίσης σκέφτομαι πως δεν έγραψε ποτέ του στα κεφαλαία :P  – και το τι θα γινόμουν και δεν μπορώ να αποφύγω έναν πολύ συγκεκριμένο συνειρμό. Με πιαν’ς? ;) ) Μεγαλώνοντας επικεντρώθηκα στα παραπάνω αναπάντητα ερωτήματα περισσότερο απ όσο θα έπρεπε. Το μόνο που κατάφερα να λύσω ήταν το τι δουλειά θα έκανα. Όχι δεν έγινα βοθρατζού αν και θα ήταν αναμενόμενο με τόσες απορίες γύρω από τα σκατά. Η μάνα μου, μου έλεγε ότι είναι απλό. Θα μεγαλώσεις, θα τελειώσεις το σχολειό (να μάθεις καλά οικοκυρικά για να φτιάχνεις αυτές τις χαριτωμένες ποδίτσες για χαριτωμένες νοικοκυρούλες , να είσαι κορίτσι από σπίτι. Γιατί υπάρχουν και κορίτσια που είναι από αλλού??? Εντάξει υπάρχουν και τα τσαντήρια θα μου πεις αλλά και αυτά σπίτια τα αποκαλούν οι κάτοχοι τους. Μυστήρια πράγματα αυτά τα κορίτσια από σπίτι και τα άλλα που ποτέ δεν έμαθα ποια είναι ;) ), θα παντρευτείς έναν πλούσιο και βουαλά. Απλά πράγματα. Απλή μαθηματική λογική. Ένα συν ένα μας κάνει δύο. Εφόσον το ένα έχει μεγάλη τσέπη, το δύο περνάει ζωή και κότα (άλλη παροιμία που δεν κατάλαβα ποτέ μου. Εννοούν ότι η ζωή είναι μια κότα??? Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις την κότα?)

Δεν ξέρω γιατί αλλά με αυτήν την λογική σκεφτόμουν πάντα εκείνο το όνειρο με τα λεφτά και τα σκατά. Όπως και να το κάνεις δεν είναι ωραία να περνάς μια ζωή στα σκατά κι ας είναι κότα ;)

Και βέβαια δεν μπορώ να μην σκέφτομαι (μέγα λάθος!!) ότι ίσως ο θεός είναι ένα τεράστιο πουλί που λυμαίνεται τους ουρανούς και κάθε μέρα που ξυπνάει αναρωτιέται ποιον θα χέσει.  Τρομερή δύναμη αυτή ε?? για φαντάσου να χέζεις όποιον γουστάρεις. Τόσα δισεκατομμύρια ανθρωπάκια από κάτω να περιμένουν την ευλογία σου δεν είναι και λίγο πράγμα.
Τώρα τελευταία με βασανίζει το εξής ερώτημα :
Άραγε στον παράδεισο έχουν τουαλέτα, χαρτί υγείας και καζανάκια?


Βέβαια όλα αυτά τα σκεφτόμουν την ώρα που ήμουν στο μπάνιο και είχε κολλήσει το καζανάκι. Α! Ωραία επιτέλους λειτούργησε!

Τέλος καλό Όλα Σκατά !

ή τέλος σκατά όλα καλά???

γμτ πάλι θα αναρωτιέμαι…

υγ.. ααα η δουλειά μου είναι να πηγαίνω βόλτα σκύλους. Μαζεύω βέβαια τα σκατά τους για να μην τα πατήσει κανας γέρος και πούνε ότι πήγε μόνο από πέσιμο αλλά τουλάχιστον δεν έχω τα χέρια μου σε τσέπες γεμάτες σκατά. Με πιανς? :
P όχι?? Ε βγάλε τα χέρια σου καλό μου από εκεί που τα έχεις βάλει , πλύνε τα καλά και μετά θα κάνουμε χειραψία. Με τα πρώην σκατά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Επίσης με προβληματίζει το γεγονός αν τα στρουμφάκια χέζουν

Τσάκω και ένα τραγουδάκι :
P

Smurfs

Δεν υπάρχουν σχόλια: